Bed op de Reth
Reth 3 - Baarle-Nassau
info@bedopdereth.nl
Tel. +31 (0)6 40 900 566
Bed op de Reth » een comfortabele B&B en vakantiehuis in Baarle!

Omgeving

Onze B&B Bed op de Reth in Baarle-Nassau ligt midden in de bosrijke driehoek Breda, Tilburg en Turnhout. Samen met het Belgische Baarle-Hertog is het misschien wel het meest unieke dorp ter wereld: 30 stukjes Nederland en België die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen.

Baarle biedt tal van activiteiten voor een gezellig dagje uit. Zo kunt u hier heerlijk winkelen in de gezellige winkelstraten. Van chique modezaak tot trendy schoenenwinkel, Baarle biedt voor ieder wat wils. Zelfs op zondag zijn de winkels open!

Trekt u er liever op uit in de landelijke omgeving van Baarle? Ook dat kan. Tal van fiets- en wandelroutes laten u kennismaken met de prachtige natuur en het uitgestrekte buitengebied. Folders van fiets- en wandelroutes zijn aanwezig. Fietsknooppunt 83 komt door onze straat. Wandelknooppunt 88 en 49 staan in onze straat en 05 in het bos.

U kunt uw verblijf in Baarle ook combineren met een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden in de directe omgeving. In een straal van 40 km bevinden zich maar liefst 3 grote attractieparken: de Efteling (Kaatsheuvel), Safaripark en Speelland De Beekse Bergen (Hilvarenbeek) en Bobbejaanland (Lichtaart).

Meer informatie

Wandelingen

  • Leuke kerstwandelingen in de omgeving, uitgepijld t/m begin januari
  • Enclavewandeltocht begin maart